Ana Sayfa 6.06.2024 44 Görüntüleme

Bir kavanoz alın ve içine

2 / 2

Sarımsak , çoğu tarifin hazırlanmasında kullanıldığı suretiyle mutfaklarda asla eksik edilemeyecek unsurlardan bir tanesidir . Yemeklere daha çok lezzet vermenin yanı sıra vücuda önemli faydalar olası kılabilecek çoğu özelliğe sahiptir.

Bu değerli bitkinin, insüline benzer etkiye sahip olan ve bundan kaynaklı kandaki kan şekeri seviyesini düşüren bir madde olan alkaloidler içerdiğini herkes bilmez. Pek çok özelliğinin yanı sıra cilde sağlıklı bir görünüm kazandırır ve saç büyümesini destekler. Sarımsağın aynı zamanda antibiyotik fonksiyonu de bulunuyor ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Ancak kesildiğinde yaydığı koku herkes tarafından hoş karşılanmaz, hem de çoğu kişi o güçlü ve hoş olmayan kokuyu günlerce bile ellerinde hissetmemek suretiyle kullanmayı sevmez. Ancak bu büyük sorunu çözüme ulaştırmak suretiyle, onu bir kavanozun suretiylee yerleştirmekten ortaya gelen sade ve süper etkili bir çözüm var . Bundan sonra ne yapılmalı? Öğrenmek suretiyle aşağıdaki paragrafları okumaya devam edin, nihai sonuç sizi suskun bırakacaktır.

Sarımsağı kavanoza koyarak büyük bir sorunu nasıl çözebilirsiniz?
Sorunu çözüme ulaştırmak suretiyle kavanozdaki sarımsak
Size açıklayacağımız yöntem, çoğu kişi suretiyle çok büyük olan bir sorunu çözmenize yardımcı olacak, hangisi? Sarımsak soyulduktan sonra ellerinizde ortaya gelen koku . Sadece bir cam kavanoza gereksiniminiz olacak ve çok geçmeden diş sarımsaklarınız kullanıma hazır olacak. Dokunmanıza gerek kalmadan soyulabildiğinizi görünce gerçekten şaşıracaksınız.

Bu hızlı ve sade hareketle bir baş sarımsağın tamamını bile soyabilirsiniz. Gibi? Yapmanız gereken ilk şey dilimleri cam kavanozun suretiylee koymak , ardından tercihen hava geçirmez bir kapakla kapatmaktır. Bu noktada ellerinizi güçlüce sallamaya başlayın , siz ellerinizle dokunmadan kabuğun birkaç saniye içinde tamamıyla çıkacağını hemen fark edeceksiniz.

Ancak sarımsağı dokunmadan soyabilmenizi sağlayacak başka yararlı püf noktaları da var . Bunlardan ilki, parçaların bir kase içinde mikrodalgaya yerleştirilmesi ve ardından aşağı yukarıyaya on saniyelik bir süre suretiyle maksimum gücün seçilmesinden oluşur. Sarımsağı çıkardığınız anda kabuğu tamamıyla soyulmuş olacaktır.

Bir başka şaşmaz çözüm ise sarımsak dişlerini biraz suyla eş güdümlü küçük bir kaseye koyup aşağı yukarıyaya on dakika suda bekletmektir. Suyla temas ettikten sonra kabuk çok sade bir şekilde çıkacaktır. Bunların hepsi sarımsakları dokunmadan hızlı bir şekilde soymak suretiyle mükemmel yöntemlerdir , Bu sayede kullandıktan sonra elleriniz asla kokmaz.

Üsteki Resimden Diğer Sayfaya Geçiş Yaparak Haberin Devamını Okuyabilirsiniz.

2 / 2

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım |
Telefon
WhatsApp